Haluaisitko SINÄ luistella VG-62:n muodostelmajoukkueessa kaudella 2022-2023? Testit ja kokeilujäät joukkueisiin ovat pian!

Meillä valmennuksesta vastaavat koulutetut muodostelma- ja yksinluisteluvalmentajat ja ohjaajat. Valmennustiimiin kuuluu lajivalmentajien lisäksi tanssinopettaja, fysiikkavalmentajia ja fysioterapeutti. Tiimistä löytyy myös kasvatusalan ammattilaisia.

Haluamme tarjota luistelijoillemme mahdollisuuden kehittyä urheilijoina tavoitteellisen ja monipuolisen harjoittelun kautta sekä  harraste- että kilpatasoilla. Meille on tärkeää myös muut lajin kautta opittavat taidot ja elämään saatavat eväät sekä harrastuksesta nauttiminen yhdessä joukkuekavereiden kanssa.

Nykyisten joukkueiden lisäksi perustetaan kaudelle 2022-2023 joukkue kansalliseen noviisisarjaan, mikäli luistelijoita on riittävästi.

Joukkueisiin otetaan uusia luistelijoita keväällä kauden vaihtuessa testiluistelun tai kokeilujäiden kautta. Testit ja kokeilujäät on tarkoitettu yksinluistelusta ja muista seuroista pyrkiville. Yksinluistelijat voivat tulla kokeilemaan muodostelmaluistelua vielä testi- tai kokeilujään jälkeen joukkueen harjoituksiin viikolla 13.

Testeihin ja kokeilujäille tulee ilmoittautua etukäteen muodostelmaluistelun päävalmentajalle Essi Kivistölle, essi.kivisto@vg-62.fi, 040-757 0083. Mikäli testiaika tai kokeilujään ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä ennen testijäätä, niin järjestetään toinen kokeilukerta!

Testi- ja kokeilujäät joukkueisiin:

Kansalliset juniorit – Sun City Sound ja UUSI Kansallinen noviisijoukkue

MA 21.3. 18.45-20.00 Aurinkoareena Naantali

Kansallisiin noviiseihin voivat pyrkiä 10-14-vuotiaat ja kansallisiin junioreihin 12-18-vuotiaat luistelijat, joilla on luistelutaustaa tulokkaista, minoreista, kansallisista tai sm-noviiseista tai yksinluistelusta.

Minorit – Sun City Sweets

TO 24.3.16.00-17.00 Kuparivuorihalli Naantali

Minoreihin voivat pyrkiä n. 9-12 -vuotiaat, joilla on aiempaa luistelutaustaa joko tulokkaista, minoreista tai yksinluistelusta.

SM-noviisit – Sun City Synchro

TO 24.3. 17.00-18.00 Kuparivuorihalli Naantali

SM-noviiseihin voivat pyrkiä 10-14-vuotiaat, joilla on aiempaa luistelutaustaa joko minoreista, noviiseista tai yksinluistelusta.

SM-juniorit – Sun City Swing

TO 24.3. 18.00-19.15 Kuparivuorihalli Naantali

SM-junioreihin voivat pyrkiä 14-18-vuotiaat, joilla on aiempaa luistelutaustaa joko sm-noviiseista, kansallisista junioreista tai yksinluistelusta.

Tulokkaat – Sun City Stars ja Sun City Sequins KOKEILUJÄÄT

Ke 30.3. 16.15-17.15 Aurinkoareena
To 31.3. 17.00-18.00 Kuparivuorihalli

Tulokkaisiin voivat tulla kokeilemaan n. 6-10-vuotiaat, joilla on jotain aiempaa luistelutaustaa.

Kansalliset seniorit – Sun City Souls

Tule harjoituksiin mukaan kokeilemaan!
Ilmoita tulostasi valmentaja Pauliina Niemelle (pauliina.niemi@vg-62.fi)
Harjoitusajat näet täältä. 

Masters – Sun City Shake

Tule harjoituksiin mukaan kokeilemaan!
Ilmoita tulostasi valmentaja Aliisa Wahlstenille (wahlsten.aliisa@gmail.com)
Harjoitusajat näet täältä.

 

Lisätietoja joukkueista VG-62 taitoluistelun nettisivuilta www.vg-62taitoluistelu.fi ja muodostelmaluistelun päävalmentajalta Essi Kivistöltä essi.kivisto@vg-62.fi

 

Kuvat: Johanna Penttinen

 

Takaisin ylös