Talkootehtävät

Muodostelmaluistelun vahtivuorot Muumimaailmassa kesällä 2021

Muodostelmaluistelulla on 15.5.-5.9. perjantaisin ja lauantaisin vartiovuorot Naantalin Muumimaailman portilla.

Vartiovuorot ovat perjantaisin ja lauantaisin klo 21-02. Vuorossa on oltava aina kaksi vahtia ja yhdestä vuorosta tilitetään 80€ joukkueen kulupottiin. Vahtien on oltava 18 vuotta täyttäneitä.

Varaukset tehdään alla olevan linkin kautta alkaen tiistaina 11.5. klo 20.00.  Jokaiseen iltaan tehdään vain yksi varaus, joten sovi itsellesi pari ennen vuoron varaamista.

Loput vuorot ovat nyt vapaasti varattavissa alla olevan linkin kautta.

HUOM! Vuoron varanneilla on velvollisuus itse hankkia sijainen/tekijä, jos itse ei pääsekään.

Tarkemmat ohjeet ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse vkon 20 aikana.

Linkki vuorojen varaamiseen: https://doodle.com/poll/p8ckdws7qwrbwrsp?utm_source=poll&utm_medium=link

 

 

 

 

 

 

Loppi-Ice kisan talkootehtävät

Ohjeita talkootehtäviin tuleville:

 

Kiitos, kun tulet talkootehtäviin! Muutamia yleisiä huomioita kaikille kisoissa talkootehtävissä olevilla, tehdään yhdessä tälläkin kertaa hienot kisat!

Talkootoimisto on Gatorade Centerin huolto-oven läheisyydessä, tulethan paikoille ajoissa, noin 10 minuuttia ennen työvuorosi alkua! Auton voi parkkeerata huoltoporttia vastapäätä olevalle parkkialueelle, huolto-ovelle voit ajaa vain, jos olet kuljettamassa tavaroita. Talkootoimistosta saat ohjeet tehtävääsi, kulkuluvan ja tarvittaessa liivit tms. varustetta. Talkooruokalassa on tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa sekä keittolounas. Ota mukaasi oma vesipullo ja kahvimuki. Ilmoittauduthan talkootoimistossa myös työvuorosi päätteeksi!

Jos sairastut, ilmoita siitä heti talkoovastaava-Miralle: puh. 0400 701 265

Kisojen aikana hallissa kiertävät siivoojat, ilmoitathan talkootoimistoon  suuremmista siivoustarpeista. Pidetään toki kaikki yhdessäkin huolta hallin siisteydestä ja poimitaan roskat pois käytävältä.

Lääkäri ja sairaanhoitaja ovat paikalla koko kisan ajan vaihtoaitiossa jään laidalla.

Löytötavarat toimitetaan kisatoimistoon.

Talkoolaisena edustat seuraamme kilpailun ajan, tehdään kisoista viihtyisät sekä kilpaileville joukkueille että yleisölle. Joukkueiden kannustaminen on toki sallittua, mutta tehdään se tasapuolisesti. Talkoolaisena tehtävämme ei ole arvostella minkään joukkueen suoritusta, pukuja, musiikkia tai tuomariston toimintaa.

Nähdään hallilla!

 

Tehtäväkohtaiset ohjeet:

Järjestyshenkilöt sijoittuvat eri puolille hallia yleisiin järjestyksenvalvontatehtäviin. Järjestyksenvalvojakorttia ei näissä tehtävissä edellytä, mutta jos sinulla se on, niin laitathan maininnan siitä doodleen nimesi perään!

Verhovahdit huolehtivat katsomon verhojen luona siitä, että kilpailijat saavat tehdä kisasuorituksensa rauhassa eikä yleisön liikkuminen katsomoon tai katsomosta häiritse luistelijoita. Verhovahdit toimivat yleisinä järjestyksenvalvojina omalla alueellaan.

Huoltoportti/Bussiparkki/Pysäköinnin ohjaus: Liikenteenohjaus ulkona, pukeutuminen sään mukaan! Heijastinliivit saat talkootoimistosta ennen vuoron alkua.

Seremoniavastaavan oikea käsi: Tässä on oiva paikka tulla kokemaan kisat kulisseista ja avustamaan seremoniamestaria mm palkintojen jaon järjestelyissä.

Musiikinsoittajan apulainen istuu aitiossa kuuluttajan ja musiikinsoittajan kanssa heitä avustamassa ja katsomassa, milloin joukkueen luistelija antaa luvan aloittaa musiikin soiton.

Lahjakassit: jokaiselle joukkueelle on oma lahjakassi pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Lahjakassit siirretään joukkueen pukukopin oven taakse sillä aikaa kun joukkue on jäällä

Raksareiskoille  on hommia sekä lauantai-iltana että sunnutai-iltana. Hommiin kuuluu mm. tuomaripöytien kasaus katsomoon, myyjien pöytien sijoittelu ja keräys ohjeiden mukaan. Verryttelyalueet on erillisenä tehtävänä ja tähän haetaan kahta ihmistä sekä lauantaille että sunnuntaille, jotka lauantaina siirtävät kalusteet pois tieltä verkka-alueiltä ja sunnuntaina laittavat ne takaisin paikoilleen.

Lipunmyynti: lipunmyyntiä  sisääntuloaulassa, tarkemmat ohjeet paikan päällä

Kiertävät siivoojat huolehtivat hallin siisteydestä kisojen aikana. Käytössä on siivouskärryt ja tehtäviin kuuluu mm wc-tilojen siisteys, paperitelineiden täyttö ja yleisten tilojen roskisten tyhjennys.

Toimistotyöntekijät: kisatoimistossa otetaan vastaan kaikki saapuvat joukkueet ja hoidetaan erinäisiä joukkueiden asioita kisojen aikana. Talkootoimistossa taas otetaan vastaan kaikki talkoolaiset.

Tuomariemäntä huolehtii tuomarien tarjoiluista ja tarpeista kisapäivän aikana.

Tulospalvelussa kirjataan tuomareiden antamat pisteet joukkueille koneelle.

Ajanottajat ovat katsomossa tuomarien läheisyydessä kellottamassa suorituksia. Ylituomari ohjeistaa ajanottajat työvuoron alussa. Sekuntikellot saa käyttöön talkootoimistosta.

Koppiemot huolehtivat, että joukkueet saapuvat ja lähtevät pukukopeista aikataulun mukaisesti, kisakellona toimii hallin kuution kello, laita oma kellosi samaan aikaan. Koppiemot huolehtivat myös koppien lukituksesta joukkueen suorituksen aikana ja koppien siisteydestä joukkueiden välillä.

Jäänpaikkaus/paljetit luistimilla tai ilman: luistimilla olevat jäänpaikkaajat ovat vaihtoaitiossa kisan ajan luistimet jalassa ja menevät tarvittaessa, tuomarin pyynnöstä, keräämään tippuneet koristeet jäältä. Jäädytystauoilla ovat mukana paikkaamassa jäätä seuraavia joukkueita varten.

Luistinsuojat: suojat kerätään jäälle meno aukolla laatikkoon ja siirretään poistumisportille, kiss&cry –kulmaukseen, riviin lavan reunalla. Jäädytystauoilla harjataan, ja tarvittaessa mopataan, aitiot.

Kiss&cry –portti: portin avaaminen joukkueille jäältä poistumista varten. Portti vaatii enemmän voimaa kuin aitoiden portit!

Takaisin ylös