Talkootehtävät

Talkootehtäviin ilmoittautuminen

Loppi-Icen talkootehtäviin ilmoittaudutaan doodlen kautta.

Talkootehtäviin on aikaa ilmoittautua 15.12.2022 asti!  Tervetuloa mukaan tekemään jälleen ihan mahtavat kisat!

Lisätietoa talkootehtävistä löytyy alta tai talkoovastaava-Miralta (mira.kuusikko@gmail.com)

 

Tehtäväkohtaisia ohjeita

Verhovahdit/järjestyshenkilöt  huolehtivat katsomon verhojen luona siitä, että kilpailijat saavat tehdä kisasuorituksensa rauhassa eikä yleisön liikkuminen katsomoon tai katsomosta häiritse luistelijoita. Verhovahdit toimivat yleisinä järjestyshenkilöinä omalla alueellaan. Järjestyksenvalvojakorttia ei näissä tehtävissä edellytä, jos sinulla on jv-kortti, ilmoittauduthan erikseen talkoovastaavalle!

Huoltoportti/Bussiparkki/Pysäköinnin ohjaus: Liikenteenohjaus ulkona, pukeutuminen sään mukaan! Heijastinliivit saat talkootoimistosta ennen vuoron alkua.

Musiikinsoittajan apulainen istuu aitiossa kuuluttajan ja musiikinsoittajan kanssa heitä avustamassa ja katsomassa, milloin joukkueen luistelija antaa luvan aloittaa musiikin soiton.

Lahjakassit: jokaiselle joukkueelle on oma lahjakassi pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Lahjakassit siirretään joukkueen pukukopin oven taakse sillä aikaa kun joukkue on jäällä

Raksareiskoille on hommia sekä keskiviikko-iltana että torstai-iltana. Hommiin kuuluu mm. tuomaripöytien kasaus katsomoon, myyjien pöytien sijoittelu ja keräys ohjeiden mukaan sekä verryttelyalueiden laitto (keskiviikkona kalusteet pois tieltä, torstaina takaisin).

Lipunmyynti: lippunmyyntiä ja/tai ennakkolippujen tarkistusta ovilla

Kiertävät siivoojat huolehtivat hallin siisteydestä kisojen aikana. Käytössä on siivouskärryt ja tehtäviin kuuluu mm wc-tilojen siisteys, paperitelineiden täyttö ja yleisten tilojen roskisten tyhjennys.

Toimistotyöntekijät: kisatoimistossa otetaan vastaan kaikki saapuvat joukkueet ja hoidetaan erinäisiä joukkueiden asioita kisojen aikana. Talkootoimistossa taas otetaan vastaan kaikki talkoolaiset.

Tuomariemäntä huolehtii tuomarien tarjoiluista ja tarpeista kisapäivän aikana.

Ajanottajat ovat katsomossa tuomarien läheisyydessä kellottamassa suorituksia. Ylituomari ohjeistaa ajanottajat työvuoron alussa. Sekuntikellot saa käyttöön talkootoimistosta.

Koppiemot huolehtivat, että joukkueet saapuvat ja lähtevät pukukopeista aikataulun mukaisesti, kisakellona toimii hallin kuution kello, laita oma kellosi samaan aikaan. Koppiemot huolehtivat myös koppien lukituksesta joukkueen suorituksen aikana ja koppien siisteydestä joukkueiden välillä.

Jäänpaikkaus/paljetit luistimilla tai ilman: luistimilla olevat jäänpaikkaajat ovat vaihtoaitiossa kisan ajan luistimet jalassa ja menevät tarvittaessa, tuomarin pyynnöstä, keräämään tippuneet koristeet jäältä. Jäädytystauoilla ovat mukana paikkaamassa jäätä seuraavia joukkueita varten.

Luistinsuojat: suojat kerätään jäällemenoaukolla laatikkoon ja siirretään poistumisportille, kiss&cry –kulmaukseen, riviin lavan reunalla. Jäädytystauoilla harjataan, ja tarvittaessa mopataan, aitiot.

Kiss&cry –portti: portin avaaminen joukkueille jäältä poistumista varten. Portti vaatii enemmän voimaa kuin aitoiden portit!

 

 

 

PÄIVITYKSESSÄ:

Kisan aikaisia ohjeita talkootehtävissä oleville:

Talkootoimisto on Gatorade Centerin huolto-oven läheisyydessä, tulethan paikoille ajoissa, noin 10 minuuttia ennen työvuorosi alkua! Auton voi parkkeerata huoltoporttia vastapäätä olevalle parkkialueelle, huolto-ovelle voit ajaa vain, jos olet kuljettamassa tavaroita. Talkootoimistosta saat ohjeet tehtävääsi, kulkuluvan ja tarvittaessa liivit tms. varustetta. Talkooruokalassa on tarjolla kahvia/teetä ja pientä purtavaa sekä keittolounas. Ota mukaasi oma vesipullo ja kahvimuki. Ilmoittauduthan talkootoimistossa myös työvuorosi päätteeksi!

Jos sairastut, ilmoita siitä heti talkoovastaava-Miralle: puh. 0400 701 265

Kisojen aikana hallissa kiertävät siivoojat, ilmoitathan talkootoimistoon  suuremmista siivoustarpeista. Pidetään toki kaikki yhdessäkin huolta hallin siisteydestä ja poimitaan roskat pois käytävältä.

Lääkäri ja sairaanhoitaja ovat paikalla koko kisan ajan vaihtoaitiossa jään laidalla.

Löytötavarat toimitetaan kisatoimistoon.

Talkoolaisena edustat seuraamme kilpailun ajan, tehdään kisoista viihtyisät sekä kilpaileville joukkueille että yleisölle. Joukkueiden kannustaminen on toki sallittua, mutta tehdään se tasapuolisesti. Talkoolaisena tehtävämme ei ole arvostella minkään joukkueen suoritusta, pukuja, musiikkia tai tuomariston toimintaa.

Nähdään hallilla!

Takaisin ylös