Luistelukouluryhmät

Luistelukouluryhmät

Luistelukoululaiset

Ryhmä on tarkoitettu 3 vuotiaista ylöspäin alakouluikäisille aloitteleville sekä jo harrastaneille innostuneille tytöille ja pojille. Ryhmässä opetellaan luistelun alkeita yhdessä ohjaajan ja muiden luistelijoiden kanssa oman taitotasonsa mukaan. Opetuksen apuna käytetään myös leikkejä, musiikkia ja erilaisia välineitä. Harjoitukset on Maanantaina Aurinkoareenalla klo 18-18.45 sekä Lauantaina Aurinkoareenalla klo 9.35-10.25. Ryhmässä voi harjoitella yksi tai  kaksi kertaa viikossa.

Vanhempi-lapsi

Vanhempi-lapsi ryhmä on tarkoitettu reippaille noin 2-5 vuotiaille lapsille . Jäällä harjoitellaan perusluistelutaitoja yhdessä oman vanhemman kanssa. Ryhmä harjoittelee lauantaisin Aurinkoareenalla  klo 9.35-10.25

Poikaryhmä

Ryhmä on tarkoitettu reippaille 3-6 vuotiaille pojille. Ryhmään ovat tervetulleita jo ennestään harrastaneet sekä myös ihan vasta luisteluharrastuksen aloittavat. Ryhmässä opetellaan perusluistelutaitoja erilaisten välineiden, musiiki  ja leikin avulla. Ryhmä harjoittelee  maanantaisin Aurinkoareenalla klo 18-18.45.

 

Ryhmiin voi ilmoittautua tästä !

Katso muut Luistelukoulu
Takaisin ylös