Sun City Start – Muodostelmakehitys

Sun City Start – Muodostelmakehitys

Muodostelman kehitysryhmän, Sun City Startin, kevätkausi alkaa viikolla 2. Kun tuot kaverin mukanasi luistelevat molemmat kevätkauden puoleen hintaan!

Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin jää klo 16.15-17.15 Aurinkoareenalla ja lauantaisin oheiset klo 10.45-11.30 ja jää klo 11.45-12.45 Kuparivuorihallissa. Voit valita haluatko käydä kerran vai kaksi viikossa.

Kevätkauden hinta on 1x vko 75e ja 2x vko 150e. Kun tuot kaverin mukana kevätkaudelle, luistelevat molemmat kevätkauden puoleen hintaan! Hintaan kuuluvat jää- ja oheisharjoitukset sekä vakuutuksellinen luistelukoululisenssi. Tietoa kausimaksuista löydät täältä. Kevätkausi jatkuu maaliskuun loppuun, jolloin Naantalin jäähallit sulkevat ovensa.

Muodostelman kehitysryhmä on tarkoitettu kaikille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille, n. 5-10 -vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmää ohjaavat koulutetut valmentajat ja ohjaajat. Muodostelman kehitysryhmään voi siirtyä luistelukoulusta tai tulla vaikka aiempaa taitoluistelutaustaa ei olisikaan!

Tervetuloa kokeilemaan! Kaksi viikkoa voi kokeilla maksutta.

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Lisätietoja muodostelmaluistelun päävalmentajalta Essi Kivistöltä (essi.kivisto(a)vg-62.fi).

Luistelukoulukoululisenssit hoidetaan keskitetysti seuran puolesta Suomen Taitoluisteluliiton lisenssijärjestelmän kautta.

 

Kuvan on piirtänyt Tulokas Milja Penttinen 7 v

Katso muut Joukkueet
Takaisin ylös