Pauliina Niemi

Pauliina Niemi
Oma luistelutausta

Aloitin luistelunTurussa TRT:ssä noin 6 vuotiaana ja siirryin muodostelmaluisteluun 11 vuotiaana. Urani muodostelmaluistelijana alkoi SM-noviiseista, ja luistelin TRT:n SM-junioreissa yhden kauden ennenkuin joukkue hajosi ja pääsin Naantaliin Swingeihin vuonna 2008. Urani luistelijana päättyi Ruotsin Team Surprisessa, jossa luistelin 4 kautta vuosina 2012-2016.

Koulutus
  • STLL:n Muodostelmaluistelun II-taso valmentajakoulutus
  • Rakennusinsinööri

Käydyt kurssit ja koulutukset: STLL:n Muodostelmaluistelun I-taso, Luistelun ohjauksen perusteet, Taitoharjoittelu sekä oppiminen ja taidon opettaminen harjoitustilanteessa, Luistelukouluohjaajan koulutus.

Valmentajana

Naantalissa vuodesta 2016, päätoimisena vuosina 2018-2020. Aiempina kausina olen toiminut vastuuvalmentajana tulokkaissa, minoreissa, kansallisissa junioreissa ja kansallisissa senioreissa sekä apuna SM-junioreissa ja SM-noviiseissa. Kaudella 2020-2021 valmennan tuntivalmentajana ja toimin vastuuvalmentajana kansallisissa junioreissa ja senioreissa. Lisäksi toimin apuna minoreissa.

Parasta valmentamisessa

Nähdä miten luistelijat kehittyvät ja kaikki ne onnistumisen tunteet, mitkä välittyvät luistelijoista kun he oppivat uutta tai pystyvät yhdessä saavuttamaan hyviä suorituksia. Parasta on myös yhdessä tekeminen ja harjoittelu.

Katso muut Valmentajat
Takaisin ylös