Tue yksinluistelua

Tue yksinluistelua

VG-62 Yksinluistelun pienkeräys rotaatiolaitteen hankkimiseksi

Vihdoin syksyn saapuessa päästään toivottavasti jatkamaan normaalia harrastustoimintaa. VG-62 taitoluistelun yksinluistelu on naantalilainen taitoluisteluseura, jossa on harrastajia Naantalista ja ympäristökunnista.

Pienenä sinnikkäänä seurana puskimme myös koronajan läpi. Kevät oli kuitenkin erittäin raskas taloudellisesti. Olemme kasvattaneet menestyneitä luistelijoita aina SM-tasolle asti laadukkaan valmennuksemme ansiosta.

Olemme hankkimassa harjoitusten tueksi rotaatiolaitetta, jolla saadaan luistelijoiden piruetteihin ja hyppyihin entistä parempi laatu. Nyt toivomme kaikilta taitoluistelun ystäviltä tukea tähän hankintaamme. Tällä pienkeräyksellä keräämme varoja rotaatiolaitteen hankintaan ja mahdollisuuteen sitä kautta jatkaa toimintamme kehittämistä vaikean kevään jälkeen.

Keräyksen tuoton tavoite 3800 € ja keräysaika on 20.10.2020 asti.

Tukensa voi osoittaa pienkeräystilille FI14 5284 0220 1073 83.

Huom! Lahjoittajien toivotaan kirjoittavan tilisiirron viestikenttään oma nimensä, sillä julkaisemme kaikkien lahjoittajien nimet tällä sivulla keräyksen päätyttyä (mikäli lahjoittaja ei ole kieltänyt nimensä julkaisemista).

Pienkeräyksen järjestää VG-62 Yksinluistelu (yksinluistelu@vg-62.fi / Tuulensuunkatu 8, 21100 Naantali) , jonka pienkeräysluvan lupanumero on RA/2020/785.

Pienkeräys on aktiivisena VG-62 taitoluistelun Facebookissa

Katso muut Yksinluistelu
Takaisin ylös