Muodostelman kehitysryhmän, Sun City Startin, kausi alkaa syyskuussa!

Ensimmäiset harjoitukset ovat la 14.9. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin klo 16.15-17.15 Aurinkoareenalla ja lauantaisin klo 11.45-12.45 Kuparivuorihallissa. Voit valita haluatko käydä kerran vai kaksi viikossa. Oheisharjoitukset järjestetään jäiden yhteydessä ja niistä tiedotetaan, kun tilat ovat selvinneet.

Hinta on 1x vko 150e ja 2x vko 300e. Hintaan kuuluvat jää- ja oheisharjoitukset sekä vakuutuksellinen luistelukoululisenssi. Tietoa kausimaksuista löydät täältä.

Muodostelman kehitysryhmä on tarkoitettu kaikille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille, n. 5-10 -vuotiaille. Ryhmää ohjaavat koulutetut valmentajat ja ohjaajat. Muodostelman kehitysryhmään voi siirtyä luistelukoulusta tai tulla vaikka aiempaa taitoluistelutaustaa ei olisikaan!

Tervetuloa kokeilemaan! Kaksi viikkoa voi kokeilla maksutta.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Lisätietoja muodostelmaluistelun päävalmentajalta Essi Kivistöltä (essi.kivisto(a)vg-62.fi).

Luistelukoulukoululisenssit hoidetaan keskitetysti seuran puolesta Suomen Taitoluisteluliiton lisenssijärjestelmän kautta.

Takaisin ylös