Ajankohtaista

VG-62 taitoluistelu järjestää Naantalin Aurinkoareenalla la 16.11.2019 klo 9.00-16.15 yksinluistelun Tintti- ja Minicupkilpailut. VG-62:n taitoluistelu kutsuu STLL:n jäsenseurojen rekisteröityjä ja kilpailupassin tai vakuutuksettoman  kilpailupassin lunastaneita luistelijoita Naantalin jäähallissa (Kuparivuorentie 1, Naantali) pidettävään tintti- ja minicupkilpailuun. Virallinen kilpailuvahvistus Kilpailuvahvistus 16.11.2019 kilpailuihin FINAL Luistelujärjestys Luistelujärjestys ja aikataulu Tintti- ja Minicup 16.11.2019 Lounas kisapäivänä Kilpailujen aikana kahvila Ylänurkassa

Lue lisää

Gliss Extra 2019

21.10.2019

Tallinnassa luisteltiin 18.-20.10.2019 jo perinteeksi muodostunut Gliss Extra -luistelukilpailu. Tämän myötä moni VG 62:n taitoluistelija aloitti kilpailukauden ulkomailla. Osalle Tallinnan kilpailu oli myös ihka ensimmäinen ulkomaan kisamatka. Matkasta mukaan saatiin arvokasta kisakokemusta sekä mukavia yhdessäolon ja onnistumisen hetkiä. Kiitos mukana olleelle Riitta-valmentajalle ja luistelijoiden tukijoukoille. http://tvuk.eu/gliss-extra/ Tässä tunnelmia onnistuneesta kisamatkasta.

Lue lisää

Eeva Heikkilä on aloittanut valmennustyön seuramme yksinluistelijoiden parissa! Eeva on yksinluisteluvalmentaja ja myös tuomari. Lämpimästi tervetuloa tiimiin,  Eeva!

Lue lisää

 

GLISS EXTRA 2019 luistelukilpailu Tallinnassa aloitti kilpailukauden ulkomailla ja oli myös monelle VG-62 luistelijalle ensimmäinen ulkomaan kisamatka. Matkasta mukaan saatiin arvokasta kisakokemusta sekä mukavia yhdessäolon ja onnistumisen hetkiä.

Kiitos mukana olleelle Riitta valmentajalle ja luistelijoiden tukijoukoille.

Tässä tunnelmia onnistuneesta kisamatkasta.

http://tvuk.eu/gliss-extra/

 

 

 

 

 

Kauan odotettu ja toivottu ravintoluento toteutuu keskiviikkona 30.10. klo 18.00-19.30 Suopellon auditoriossa. Antero Koponen luennoi ensin ja sen jälkeen on varattu aikaa keskusteluun ja kysymyksiin.

Luento on tarkoitettu luistelijoille,  vanhemmille ja valmentajille.

Antero Koponen on vuonna 1984 perustetun MDD Terveyspalvelut Oy:n perustajia ja sen toimitusjohtaja.

MDD:n toimialana on terveyden palauttaminen sekä ravinnon vaikutus terveyteen, vireystilaan ja suorituskykyyn.

Antero Koponen on laajalti paneutunut taitolajien valmennukseen ja erityisesti näiden lajien vaatimaan ravitsemukseen. Suuri osa urheilijoiden ravitsemusohjeista on laadittu kestävyys- tai voimalajeihin, eivätkä ne sovellu sellaisenaan taitolajeihin. Antero on mentoroinut useimpia tanssiurheilun huippupareja, mutta sen lisäksi hän on ollut mukana olympiaurheilijoiden taustatiimeissä (mm. jäätanssi, taitoluistelu).

Ravintoluento

Takaisin ylös