Valmentajat

Essi Kivistö – Muodostelmaluistelun päätoiminen päävalmentaja

Oma luistelutausta

Aloitin muodostelmaluistelijan urani Järvenpään Taitoluistelijoissa kolmasluokkalaisena vuonna 1991, SM-juniorisarjassa siirryin HTK:n Team Fintasticiin ja lopetin urani Rockettesissa keväällä 2003.

Koulutus

Valmentajan ammattitutkinto (Vierumäki), STLL:n Muodostelmaluistelun 2-taso, luokanopettaja ja kasvatustieteen maisteri.

Valmentajana

Naantalissa vuodesta 2003 asti, päätoimisena vuodesta 2008. Toimin muodostelmaluistelun päävalmentajana, vastuujoukkueinani on SM-joukkueet, mutta avustan myös muissa joukkueissa tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Valmentamisen ja ohjaamisen aloitin jo juniori-ikäisenä luistelukoulussa ja silloisissa mini-minoreissa (vastaa nykyisiä minoreita ja tulokkaita). Lisäksi toimin Taitoluisteluliiton valmentajakouluttajana.

Parasta valmentamisessa

Luistelijoiden kehittyminen ja oppimisen riemu, joukkueen yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tekeminen.

 

 

Pauliina Niemi – Muodostelmaluistelun vastuu- ja tuntivalmentaja

Oma luistelutausta

Aloitin luistelun Turussa TRT:ssä noin 6 vuotiaana ja siirryin muodostelmaluisteluun 11 vuotiaana. Urani muodostelmaluistelijana alkoi SM-noviiseista, ja luistelin TRT:n SM-junioreissa yhden kauden ennenkuin joukkue hajosi ja pääsin Naantaliin Swingeihin vuonna 2008. Urani luistelijana päättyi Ruotsin Team Surprisessa, jossa luistelin 4 kautta vuosina 2012-2016.

Koulutus

Rakennusinsinööri.

Käydyt kurssit: Luistelun ohjauksen perusteet, Taitoharjoittelu sekä oppiminen ja taidon opettaminen harjoitustilanteessa, luistelukouluohjaajan koulutus.

Valmentajana

Aloitin valmentamisen luistelukoulun apuohjaajana 2009, myöhemmin sain oman luistelukouluryhmän. 2011 valmensin myös muokkakoulua. 2016 palattuani takaisin Suomeen aloitin valmentamisen uudelleen. Vastuulleni sain kansalliset seniorit ja toimin apuvalmentajana Swingeille, Synchroille sekä välillä Soundeille. Tälle kaudelle sain uuden haasteen ja toimin edellä mainittujen tehtävien lisäksi Sequinsin vastuuvalmentajana.

Parasta valmentamisessa

Nähdä miten luistelijat kehittyvät ja kaikki ne onnistumisen tunteet, mitkä välittyvät luistelijoista kun he oppivat uutta tai pystyvät yhdessä saavuttamaan hyviä suorituksia. Parasta on myös yhdessä tekeminen ja harjoittelu.

Takaisin ylös