Testijäät

Tule luistelemaan VG-62:n muodostelmajoukkueeseen kaudella 2023-2024. Tule testijäille näyttämään taitosi!

Tarjoamme luistelijoillemme mahdollisuuden kehittyä urheilijoina tavoitteellisen ja monipuolisen harjoittelun kautta sekä harraste- että kilpatasoilla. Meille on tärkeää myös muut lajin kautta opittavat taidot sekä harrastuksesta nauttiminen yhdessä joukkuekavereiden kanssa.

Meillä VG-62 muodostelmaluistelussa valmennuksesta vastaavat koulutetut muodostelma- ja yksinluisteluvalmentajat sekä ohjaajat. Valmennustiimiin kuuluu lajivalmentajien lisäksi tanssinopettaja, fysiikkavalmentajia ja fysioterapeutti. Tiimistä löytyy myös kasvatusalan ammattilaisia.

Joukkueisiin otetaan uusia luistelijoita keväällä kauden vaihtuessa testiluistelun tai kokeilujään kautta. Testit ja kokeilujäät on tarkoitettu yksinluistelusta ja muista seuroista pyrkiville.

Kyselethän sinulle sopivasta joukkueesta tai ryhmästä muodostelmaluistelun päävalmentajalle Essi Kivistölle, essi.kivisto@vg-62.fi, 040-757 0083.

Testi- ja kokeilujäät joukkueisiin:

Sun City Sound – Kansalliset juniorit

Sun City Sweets – Kansalliset noviisit / minorit

Joukkue kilpailee kansallisessa noviisisarjassa, mutta osa luistelijoista harjoittelee minoreiden harjoitusmäärän. Joukkueesta voi edetä sekä sm- että kansalliselle tasolle.

Sun City Synchro – SM-noviisit

Sun City Swing – SM-juniorit

Sun City Stars ja Sun City Sequins – Tulokkaat

Sun City Souls – Kansalliset seniorit

Sun City Shake – Masters

 

Lisätietoja joukkueista VG-62 taitoluistelun nettisivuilta www.vg-62taitoluistelu.fi/joukkuueet ja muodostelmaluistelun päävalmentajalta Essi Kivistöltä essi.kivisto@vg-62.fi.

Noudatamme liiton pelisääntöjä joukkueiden siirtoajoista.

Takaisin ylös