Haku joukkueisiin

Haku VG-62:n muodostelmajoukkueisiin kaudelle 2024-2025 on nyt auki!

Tarjoamme luistelijoillemme mahdollisuuden kehittyä urheilijoina tavoitteellisen ja monipuolisen harjoittelun kautta sekä harraste- että kilpatasoilla. Meille on tärkeää myös muut lajin kautta opittavat taidot sekä harrastuksesta nauttiminen yhdessä joukkuekavereiden kanssa.

Meillä VG-62 muodostelmaluistelussa valmennuksesta vastaavat koulutetut muodostelma- ja yksinluisteluvalmentajat sekä ohjaajat. Valmennustiimiin kuuluu lajivalmentajien lisäksi tanssinopettaja, fysiikkavalmentajia ja fysioterapeutti. Tiimistä löytyy myös kasvatusalan ammattilaisia.

Naantalin upeiden puitteiden ansiosta olemme alueen edullisin seura. Meillä kausimaksut perustuvat harjoitusten viikkotuntimäärään ja kaikilla joukkueilla on sama hinta yhdelle harjoitustunnille.

Kyselethän sinulle sopivasta joukkueesta tai ryhmästä muodostelmaluistelun päävalmentajalta Essi Kivistöltä, essi.kivisto@vg-62.fi, 040-757 0083.

Siirtoaika joukkueissa on 18.3.-9.4. Noudatamme Suomen Taitoluisteliiton pelisääntöjä joukkuesiirtoihin liittyen löydät: https://www.stll.fi/luistelijalle/pelisaannot-joukkueiden-siirtoajoista/

 

Tule mukaan joukkueen harjoituksiin kokeilemaan olisiko täällä sinun paikkasi! Ota yhteyttä muodostelmaluistelun päävalmentajaan ja sovitaan milloin voit tulla kokeilemaan.

 

Seuramme joukkueet kaudella 24-25 ovat:

Sun City Sound – Kansalliset juniorit

Sun City Sweets – Tulokkaat/minorit (joukkue kilpailee tulokkaissa mutta osa harjoittelee minoreiden harjoitusmäärää jotta eteneminen myös SM-puolelle on mahdollista)

Sun City Synchro – SM-noviisit

Sun City Swing – SM-juniorit

Sun City Stars – Kehitysryhmä

Sun City Souls – Kansalliset seniorit

Sun City Shake – Masters

Lisätietoja joukkueista VG-62 taitoluistelun nettisivuilta www.vg-62taitoluistelu.fi/joukkueet ja muodostelmaluistelun päävalmentajalta Essi Kivistöltä essi.kivisto@vg-62.fi.

Takaisin ylös