Uusi tanssinopettaja muodostelmaluistelijoille

Iloksemme voimme kertoa saaneemme uuden tanssinopettajan muodostelmaluistelun SM-joukkueille ja minoreille.

Oleg Ostanin on syntynyt Virossa ja puhuu venäjää, viroa ja englantia sekä opiskelee suomea ja ruotsia. Hän on toiminut 30 vuotta ammattitanssijana ja on urallaan tanssinut niin klassista balettia, kuin modernia-, jazz- ja showtanssiakin. Virossa Oleg tanssi viimeksi Eestin kansallisoopperan baletissa Tallinnassa. Suomessa hän tanssi ensin 2 vuotta tanssiteatteri Raatikossa ja sitten 5 vuotta Turussa tanssiteatteri ERIssä. Tämän jälkeen hän työskenteli 10 vuotta risteilyaluksilla Amerikassa tanssijana, mutta joutui päättämään uransa ammattitanssijana selkäongelmien takia.

Tällä hetkellä Oleg opiskelee Turussa ja kykenee siksi liittymään valmennustiimiimme.

Lämpimästi tervetuloa Oleg!

Muokkatiimi

Takaisin ylös