Sun City Sweetsien #100hyväätekoa

VG-62 taitoluistelun minorijoukkue haki elokuulla mukaan YIT:n organisoimaan #100hyväätekoa ohjelmaan. Joukkue sitoutui hakemuksessaan keräämään luistimia hyväntekeväisyyteen sekä osallistumaan tsemppareina Naantalin kaupungin järjestämiin yleisöluisteluihin.

Luistinkeräys huipentui hetkeen, jolloin noin 150 paria luistimia luovutettiin HOPE – yhdessä & yhteisesti Ry:lle lahjoitettavaksi eteenpäin lapsille ja nuorille – jotta kaikilla olisi mahdollisuus luistella.

#100hyvää tekoa jatkui 22.9. ja 29.9. yleisöluisteluissa. Sun City Sweetsien luistelijat välittivät jäällä mukana olleille luistelun riemua, mikä näkyikin aurinkoisena hymynä useamman lapsen kasvoilla. Kokemus oli niin mieleinen, että tytöt saattavat toistaa tempauksen tuonnempanakin.

Onnistuneiden hyvien tekojen myötä YIT tukee tyttöjen harrastusta osallistumalla kilpailumatkoista aiheutuviin kustannuksiin.

”Oli niin kivaa auttaa pienempiä”

”Olisi kivaa, jos tämmöinen jatkuisi”

”Tykkäsin kannustamisesta”

 

Takaisin ylös