Ravintoluento luistelijoille, vanhemmille ja valmentajille 30.10. klo 18-19.30 Suopellon koulun auditoriossa

Kauan odotettu ja toivottu ravintoluento toteutuu keskiviikkona 30.10. klo 18.00-19.30 Suopellon auditoriossa. Antero Koponen luennoi ensin ja sen jälkeen on varattu aikaa keskusteluun ja kysymyksiin.

Luento on tarkoitettu luistelijoille,  vanhemmille ja valmentajille.

Antero Koponen on vuonna 1984 perustetun MDD Terveyspalvelut Oy:n perustajia ja sen toimitusjohtaja.

MDD:n toimialana on terveyden palauttaminen sekä ravinnon vaikutus terveyteen, vireystilaan ja suorituskykyyn.

Antero Koponen on laajalti paneutunut taitolajien valmennukseen ja erityisesti näiden lajien vaatimaan ravitsemukseen. Suuri osa urheilijoiden ravitsemusohjeista on laadittu kestävyys- tai voimalajeihin, eivätkä ne sovellu sellaisenaan taitolajeihin. Antero on mentoroinut useimpia tanssiurheilun huippupareja, mutta sen lisäksi hän on ollut mukana olympiaurheilijoiden taustatiimeissä (mm. jäätanssi, taitoluistelu).

Takaisin ylös