Muokkatiimin marraskuun kuulumisia

Joulunäytös

VG:n taitoluistelun joulunäytös luistellaan Aurinkoareenalla maanantaina 16.12.2019 klo 18.00 alkaen. Tule nauttimaan upeista luisteluesityksistä! Tilaisuus on maksuton.

Loppi-Ice järjestelyt

Kisakausi on jo täydessä vauhdissa ja myös meidän omat Loppi-Ice kisat lähestyvät. Kisatiimi on ahkeroinut jo syksyn ja kisajärjestelyt ovat hyvällä malilla. Joukkueita on jo nyt ilmoittautunut 50 eli hienot kisat tänäkin vuonna tulossa!

Loppi-Icen järjestelyihin tarvitsemme taas paljon vapaaehtoisia, jotta kilpailujen järjestäminen luistelijoillemme ja muille seuroille on mahdollista. Toivomme, että jokainen kantaisi oman kortensa kekoon! Jokaisen panos on tärkeä tapahtuman onnistumiseksi. Doodle avautuu talkoolaisille joulukuun alkupuolella ja tästä tulee tarkempaa infoa lähempänä ajankohtaa muokkapostin kautta.

Ravintoluento

Muodostelmaluistelijoiden vanhemmille järjestetään ravintoluento Naantalin Lukion auditoriossa keskiviikkona 11.12.2019 klo 18.00-19.30. Tilaisuudesta lähetetään vielä tarkempaa infoa muokkapostin kautta lähempänä ajankohtaa, mutta kannattaa laittaa jo nyt ajankohta muistiin!

Sun City Fans

Lipunmyynti SM-kisoihin Espooseen 29.2-1.3.2020 on käynnissä. Fanijoukot ovat varanneet 100 paikkaa tuomaripuolelta eli nyt kaikki mukaan kannustamaan! Myös kaikki tulokkaat ja minoritkin mukaan, sillä omia treenejä ei ole kisojen kanssa päällekkäin.

Ennakkoilmoittautumiset 28.11 mennessä osoitteeseen vg62suncityfans@gmail.com.

Jos et ole vielä käynyt tykkäämässä fanijoukkojen facebook -sivuista “Vg-62 muokkafanit-sun city fans”, kannattaa tehdä se ensi tilassa. Instagramista löydät fanijoukout nimellä “suncityfans”.

Muokkatiimin marraskuun kokous

Muokkatiimin marraskuun kokous pidettiin maanantaina 11.11.2019. Kokouksessa käytiin läpi muun muassa seuraavia asioita:

  • Joulunäytöksen järjestelyjä
  • Luistelukoulun pikkujoulujen järjestelyjä
  • Varusteasioita
  • Oheistiloista valitettavasti edelleen puutetta, keskustelimme vaihtoehdoista ratkaista tilaongelmaa
  • Sponsoroinnin kehittämistä

Jos sinulla on kehitysehdotuksia tai ideoita toimintaamme, laita Heidille sähköpostia tai vaikka nykäise hihasta suoraan jotakin muokkatiimiläistä. Meitä löytyy nyt lähes joka joukkueesta!

Tsemppiä joukkueille, valmentajille, huollolle ja kannustajille tuleviin kisoihin!

Iloisin luisteluterveisin,

Muokkatiimi

Takaisin ylös