VG-62 ry Taitoluistelujaosto hakee vahvistusta muodostelmaluistelun valmennustiimiin

VG-62 ry Taitoluistelujaosto hakee vahvistusta muodostelmaluistelun valmennustiimiin

VG-62:ssa tarjoamme muodostelmaluistelijoille sekä SM- että kansallisen puolen harrastajapolun. Muodostelmassa meillä on tällä hetkellä n. 150 luistelijaa, seitsemän kilpailevaa muodostelmajoukkuetta sekä muodostelman kehitysryhmä.

Haemme valmennustiimiimme kahta muodostelmaluisteluvalmentajaa

Olet sitten valmentajapolkusi alussa tai jo kokenut konkari, haluat toimia osana tiimiä ja kehittyä jatkuvasti. Odotamme hakijoilta kokemusta lajista sekä tehtävään sopivaa koulutusta. Lajitausta SM-tasolta ja liiton koulutukset sekä liikunta-alan koulutus katsotaan eduksi.

Tehtävät ovat räätälöitävissä hakijoiden mukaan osa-aikaisista päätoimisiin. Tehtävät ja vastuut määritellään hakijan osaamisen, kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. Toiseen tehtävään odotamme kykyä ottaa vastuuta SM-joukkueiden valmennuksessa. Tehtävät ovat aluksi määräaikaisia huhtikuusta 2020 maaliskuuhun 2021, mutta myös jatkoon on mahdollisuus.

Mikäli haluat osaksi valmennustiimiämme kehittämään luistelijoitamme, joukkueitamme ja toimintaamme, lähetä hakemus osoitteeseen muodostelmaluistelu@vg-62.fi.

 

Lisätietoja:

Muodostelmaluisteluvastaava

Heidi Suuronen

040-5577819

heidik.suuronen@gmail.com

 

Muodostelmaluistelun päävalmentaja

Essi Kivistö

040-7570083

essi.kivisto@vg-62.fi

 

Takaisin ylös