SM-Junnut kisamatkalla Kroatiassa

Jokavuotisen kansainvälisen kisamatkamme kohteeksi valikoitui tällä kaudella Kroatian Zagreb Snowflakes Trophy. Luistelullisten tavoitteiden ohella lähdimme hakemaan uusia hienoja kokemuksia ja hetkiä joukkueena.

Matkustuspäivän jälkeen varhain torstaiaamuna suuntasimme epävirallisiin harjoituksiin, joiden jälkeen menimme ostoksille Arena Centar -kauppakeskukseen. Jo perjantaina kilpailimme rauhallisin mielin tunteikkaan lyhytohjelmamme ansaiten 50.30 pistettä. Lauantaina vaihdoimme tunteesta toiseen ja luistelimme vahvan vapaaohjelmamme. Muutamasta virheestä huolimatta saimme hienot 92.06 pistettä. Kansainvälisissä kisoissa Suomen joukkueiden kannustus yli seurarajojen loi tunnelmaa. Vieraassa maassa jäälle astuessa fiilistä nostatti kuulla yleisön Naantali -huudot. Hyvin järjestetyissä kisoissa pystyimme hyvillä mielin suorittamaan normaalit kisarutiinit. Sunnuntaina kisapäivien jälkeen ehdimme tutustumaan kauniiseen vanhaan kaupunkiin vielä ennen lentoamme takaisin Suomeen.

Muutamaa mutkaa paluumatkassa lukuun ottamatta reissu oli kaikin puolin onnistunut. Kaiken kaikkiaan saavutimme ennätyspisteet molemmissa ohjelmissa ja näin onnistuimme nostamaan yhteispisteitämme sekä Season Bestiä 20 pisteellä. Palasimme Suomeen tyytyväisinä ja reput täynnä mahtavia hetkiä joukkuekavereiden kanssa.

Kirjoittaja: Milla Painilainen

Takaisin ylös