Uusia valmentajia muodostelmaluistelun valmennustiimiin

Iloksemme voimme kertoa, että Sofia Heinonen ja Noora Kunnas tulevat vahvistamaan VG-62 muodostelmaluistelun valmennustiimiä ensi kaudella. Noora liittyy tiimiin huhtikuun alusta ja Sofia toukokuussa. Lue tästä Nooran ja Sofian esittelyt itsestään.

Lämpimästi tervetuloa Sofia ja Noora!

Noora Kunnas

Olen toiminut luistelukouluvalmentajana vuodesta 2013 ja muodostelmaluistelun puolella olen aloittanut valmennuksen vuonna 2015. Olen itse luistellut Naantalissa kansallisissa junioreissa vuoteen 2014 saakka ja lopetettuani siirryin valmennustehtävien pariin. Valmennustöiden ohella opiskelen luokanopettajaksi Turun yliopistossa, Odotan innolla uutta kautta ja tulevaa kevättä uusien luistelijoiden kanssa! Terveisin, Noora

 

Sofia Heinonen

Moikka!

Olen Sofia, 25 -vuotias, ja tulen toimimaan teidän yhtenä uutena valmentajana. Oma luistelu-urani alkoi siitä, että halusin itselleni yhtä kauniin kisapuvun kuin naapurillani oli. Hetken suostuttelun jälkeen vanhempani suostuivat viemään minut EsJt:n luistelukouluun. Muutaman vuoden päästä vaihdoin seuraa ja siirryin EVT:n riveihin. Luistelin siellä kaksi kautta minoreissa, kaksi vuotta SM-noviiseissa ja vuoden SM- junioreissa. Yhden juniorivuoden jälkeen lähdin lukiosta vaihto-oppilaaksi Kanadaan, missä sain onnekseni jatkaa rakasta harrastusta. Luistelin vuoden 2010-2011 Nexxice senioreissa, jossa sain jopa mahdollisuuden edustaa Kanadaa Suomessa järjestetyissä MM-kisoissa vuonna 2011 (kotikisat, check). Vaihto-oppilas vuoden jälkeen pääsin Team Uniqueen, jossa luistelin vuosina 2011-2017.

Vuoden 2017 jälkeen päätin keskittyä opiskeluihin, joten hain ja pääsin Turun kauppakorkeakouluun, jossa opiskelen nyt kolmatta vuotta. Opiskelujen ohella olen pitänyt itseni kiireisenä esimerkiksi töillä, mutta kaipuu jäälle on aina seurannut mukana. Olenkin erittäin innoissani siitä, että pääsen aloittamaan valmentamisen!

Vaikka en ole ennen valmentanut, minulla on vahva kokemus senioritasolta ja ennen kaikkea intoa valmentamiseen. Tällä hetkellä asun Ranskassa, sillä olen kerryttämässä kansainvälistä kokemusta vaihto-oppilaana ranskalaisessa yliopistossa. Vaikka ulkomailla on ihana olla, kotiin on aina ihana palata. Erityisesti nyt, kun on jotain näin hienoa ja uutta mitä odottaa! Nähdään siis heti, kunhan palaan täältä Ranskasta takaisin Suomeen. Kiva päästä tutustumaan teihin kaikkiin! Terveisin, Sofia

 

Noora

Sofia

 

Takaisin ylös