Yksilötaitoleiri muodostelmaluistelijoille

Muodostelmaluistelijoille järjestetään viikolla 33 neljän päivän yksilötaitoleirillä. Leiripäivät ovat maanantai 10 elokuuta – torstai 13 elokuuta ja treenejä on noin klo 9-16 välisenä aikana.
Leirillä tehdään perusluistelua, askeleita, hyppyjä, piruetteja ja liukuja. Yksilötaitoleirin tarkoituksena on kehittää jo opittuja yksilötaitoja sekä oppia ihan uusia hienoja temppuja. Leirillä harjoitellaan päivässä kaksi tuntia jäällä ja kaksi tuntia oheisissa. Leirin hinta on 100€ (hintaan sisältyy lounas ja välipala)

Yksilötaitoleiri on suunnattu Luistelukoulusta nouseville Mukelaisille, Tulokkaille sekä Minoreille. Jäällä tulee olemaan aina vähintään kaksi valmentajaa, ja harjoitteita  tullaan soveltamaan niin että jokaiselle on tarpeeksi haastetta oman taitotason mukaisesti.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan viikolle 30 asti eli sunnuntaina 26.heinäkuuta on viimeinen päivä aikaa ilmoittautua mukaan leirille. Lisätietoja voi kysellä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ida.kiiveri@vg-62.fi

Tässä linkki ilmoittautumiseen:
https://www.vg-62.fi/taitoluistelu/lomake/1293/muodostelmaluistelun-yksilotaitoleiri-108-1382020

Ihanaa kesää kaikille !=)

Takaisin ylös