Muokkatiimin elokuun kuulumisia

Syksyn harjoitukset alkavat viimeistään tällä viikolla kaikilla joukkueilla ja koronan aiheuttamasta epävarmuudesta huolimatta kausi on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Myös muokkatiimi kokoontui syksyn ensimmäiseen palaveriin elokuussa.

Muokkatiimiin on pyritty tälläkin kaudella saamaan edustus ainakin kaikista lasten- ja nuorten joukkueista. Muokkatiimiin toimintaan ovat edelleen kaikki tervetulleita mukaan, ihan erityisesti mukaan kaivattaisiin edustajaa kansallisten junioreiden ja tulokkaiden joukkueesta.

Muokkatiimin kokoonpano kaudella 2020-2021:

 • Heidi Suuronen, muokkavastaava (Synchro & Swing)
 • Terhi Painilainen, sihteeri (Sweets)
 • Mira Kuusikko, nettisivut (Sweets)
 • Nina Vehviläinen, sponsorit & Sun City Fans (Sweets)
 • Tiina Virtanen, rahastonhoito & jäsenrekisteri (Synchro)
 • Mia Ruusumo, varusteet (Synchro)
 • Tiina Koivula, markkinointi ja lehdistö (Synchro)
 • Mervi Suominen, tapahtumat (Swing)
 • Fiikka Forsman, muokkaposti (Swing)

Muokkatiimin tehtäviin kuuluu muun muassa:

 • Valmennuksen tukeminen käytännön asioiden hoitamisessa
 • Järjestettävien tapahtumien ja kilpailujen organisoinnin koordinointi
 • Muokan tiedottamiseen ja markkinointiin liittyvät tehtävät
 • Muokan rahaston hoito
 • Varmistaa toimintalinjan ja seuran sääntöjen mukainen toiminta

Muokkatiimissä vanhemmilla on hieno mahdollisuus päästä tutustumaan lajiin paremmin ja kehittämään toimintaa luistelijoiden parhaaksi. Muokkatiimiin ovat tervetulleita kaikki luistelijoiden vanhemmat ja täysi-ikäiset luistelijat eli jos olet kiinnostunut asiasta, ota yhteyttä Heidi Suuroseen (heidik.suuronen@gmail.com).

Syksyn päivämäärät

Syksyn Muokkagaala järjestetään 25.10.2020 ja Joululuistelu yhdessä yksinluistelun kanssa järjestetään 14.12.2020. Joukkueiden valokuvauksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin erikseen. Tapahtumista tulee lisätietoa lähempänä ajankohtaa nettisivuille: https://vg-62taitoluistelu.fi/kisat-ja-tapahtumat/

Kaikkien joukkueiden yhteistä vanhempainiltaa ei syksyllä järjestetä, vaan vanhempainillat järjestetään joukkuekohtaisesti.

Kilpailut

Loppi-ice kilpailu järjestään 3.1.2021 Gatorade Centerillä. Kisan johtajana toimii viime vuoden tapaan Mervi Suominen ja kisatiimiä on myös alettu jo muodostamaan. Loppi-icen yhteydessä kisataan samalla myös Lounais-Suomen aluemestaruuksista.  Loppi-icen järjestäminen vaatii runsaasti talkootyötä ja kisapäivään talkootehtäviin palataan myöhemmin syksyllä. Loppi-icen lisäksi liitolta on haettu järjestämisoikeutta pienempään alueelliseen kisaan kansallisille joukkueille 14.2.2021.

Varusteet

Luistelijoille ja luistelijoiden perheille tulee myyntiin musta collegepaita, jossa Synchronized Skating, Naantali Finland – painatus. Paidan hinta on 25€ ja saatavilla on lasten koot 104-164 cm, naisten malli XS-2XL sekä unisex malli S-2XL.  Tilaus sulkeutuu 6.9.2020.

Tilauslomakkeeseen pääset tästä: https://www.vg-62.fi/taitoluistelu/lomake/1562/collegepaita-muodostelmaluistelu

Sponsorointi

Muokkatiimi on työstänyt materiaalia myös sponsoreiden hankinnan tueksi. Materiaali on lähetetty perheille kesäkuussa sähköpostilla. Materiaalissa on neljä eri esimerkkiä vaihtoehdoista, joiden avulla voisi lähteä hankkimaan sponsoria koko muokalle tai joukkueelle. Seurassamme luistelee noin 150 muodostelmaluistelijaa, jotka luistelevat arviolta 1400 tuntia jäällä vuoden aikana. Ideoita sponsoroinnin kehittämiseen otetaan mielellään vastaan! Sponsorointiin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä Ninaan (nina.vehvilainen@huoneistokeskus.fi).

Yhteistyö fysioterapeutti Nea Lehtovaaran kanssa

VG-62 muodostelmaluistelu aloitti yhteistyön Fysios Apexin fysioterapeutti Nea Lehtovaaran kanssa. Nea teki kesän aikana SM-joukkueiden lihastasapainokartoitukset sekä tulee vetämään SM-joukkueille ohjaustunteja kauden aikana. Lisäksi kaikkien luistelijoidemme on mahdollista varata tarvittaessa yksilökäyntejä Nealle seurahintaan 66€/ käynti. Lisätietoja ja Nean esittely löytyy nettisivuilta: https://vg-62taitoluistelu.fi/2020/06/25/vg-62-muodostelmaluistelu-yhteistyohon-fysios-apexin-fysioterapeutti-nea-lehtovaaran-kanssa/

 

Tsemppiä kaikille alkaneeseen kauteen! Nähdään hallilla!

 

Terveisin,

Muokkatiimi

Takaisin ylös