Muokkatiimin syyskuun kuulumisia

Syksy etenee vauhdilla ja onneksi koronasta huolimatta toiminta on toistaiseksi jatkunut normaalisti. Tässä yhteenvetoa syyskuun ajankohtaisista asioista.

Muokkatiimin täydennystä

Iloksemme voimme kertoa, että olemme saaneet muokkatiimiin uuden jäsenen. Anu Koort (k-juniorit) liittyi syyskuussa mukaan muokkatiimiin. Tervetuloa Anu!

Muokkagaala

Muokkagaala luistellaan sunnuntaina 25.10.2019 klo 13.30 – 14.30 Gatorade Centerillä. Tulkaa sankoin joukoin mukaan kannustamaan luistelijoita! Aina yhtä jännittävää nähdä kauden ohjelmat ensimmäistä kertaa!

Viime vuoden tapaan Sun City Fans on muokkagaalassa myymässä fanituotteita sekä kahvia ja herkkuja.

Valokuvaus

Joukkueiden valokuvaus järjestetään lauantaina 31.10. klo 10-12 Tarkemmasta aikataulusta infotaan lähempänä ajankohtaa.

Kilpailukalenteri ja lohkojaot

Nettisivuilta löytyy muokan kilpailukalenteri. Kilpailukalenteria täydennetään vielä kevään kilpailujen osalta, kun Taitoluisteluliitto on varmistanut ne ensin.

Toistaiseksi kilpailukalenteriin ei ole tullut muutoksia koronatilanteesta johtuen. Valintakisojen osalta liitto on linjannut, että muodostelmaluistelussa kilpailun järjestäminen/peruuttaminen vahvistetaan 5 viikkoa ennen kilpailua perjantaina klo 20.00 mennessä. Toki muutokset ovat tilanteesta riippuen mahdollisia vielä hyvinkin lähellä kilpailuja, mutta toivotaan parasta, että poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta joukkueet pääsevät kisaamaan normaalisti kotimaassa.

Liitto on julkaissut myös lohkojaot ja ne löytyvät liiton nettisivuilta. https://www.stll.fi/materiaalipankki/kilpailuasiat/lohkojaot/

Uudet collegepaidat

Uusia collegepaitoja tilattiin paljon, hienoa! Collegepaitojen arvioitu toimitusaika on lokakuun alussa. Toimituksesta infotaan tarkemmin, kun ajankohta varmistuu. Mikäli et nyt ehtinyt mukaan tähän tilaukseen, niin todennäköisesti tulemme tekemään vielä toisen tilauksen loppuvuoden aikana.

 

Aurinkoisin syyterveisin,

Muokkatiimi

Takaisin ylös