Muokkatiimin marraskuun kuulumisia

Muokkatiimin marraskuun kuulumisia

Kisakausi on saatu koronasta huolimatta käyntiin ja 1. SM-valintakista on jo luisteltu Tampereella. Tulevana viikonloppuna luistellaan kansallisten sarjojen 1. valintakilpailu Jyväskylässä.

Kisoista löydät helposti lisätietoa nettisivujemme kilpailukalenterin kautta. Kilpailukalenterista löytyy linkit kisasivuille sekä tieto kisoihin osallistuvista joukkueistamme.

Joulunäytös

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi emme valitettavasti pysty järjestämään VG:n taitoluistelun joulunäytöstä perinteiseen tapaan Aurinkoareenalla. Selvitämme kuitenkin parhaillaan mahdollisuutta live streamiin ja mikäli tämä onnistuu suunnitelmien mukaisesti, niin joulunäytös luistellaan maanantaina 14.12.2020 klo 18.00 alkaen ja sitä on mahdollista seurata netin välityksellä.

Joulutauko

Joulun aikana on tauko luisteluharjoituksista ajalla 21.12.-27.12.2020

Loppi-Ice järjestelyt

Kisakausi on jo täydessä vauhdissa ja myös meidän omat Loppi-Ice kisat lähestyvät. Kisatiimi on jo kokoontunut syksyn aikana ja kisajärjestelyt ovat edennet. Joukkueita on jo ennakkoon ilmoittautunut mukaan 50 eli mikäli koronatilanne sallii kisojen järjestämisen, niin Loppi-Ice tullaan luistelemaan sunnuntaina 3.1.2021.

Loppi-Icen järjestelyihin tarvitsemme taas paljon vapaaehtoisia, jotta kilpailun järjestäminen luistelijoillemme ja muille seuroille on mahdollista. Toivomme, että jokainen kantaisi oman kortensa kekoon! Jokaisen panos on tärkeä tapahtuman onnistumiseksi. Doodle avautuu talkoolaisille tänä vuonna poikkeuksellisesti vähän myöhemmin. Lähetämme tästä tarkempaa infoa lähempänä ajankohtaa muokkapostin kautta.

Sun City Fans

Koska tänä vuonna fanituotteita ei ole saanut ostettua normaalisti tapahtumien yhteydessä, niin olemme lisänneet nettisivuille tilauslomakkeen, jonka kautta tuotteita pääsee tilaamaan.

Tilauslomake, tuotteiden kuvia sekä hinnat löytyvät  nettisivuilta.

Lisätietoja tuotteista ja tilauksista voi kysellä osoitteesta: vg62suncityfans@gmail.com.

Muistutamme myös, että vielä on mahdollisuus lauantaihin asti tilata muokan uutta collegepaitaa. Tilauslomake ja lisätietoja löytyvät tästä linkistä. 

Muokkatiimin marraskuun kokous

Muokkatiimin marraskuun kokous pidettiin keskiviikkona 10.11.2020. Kokouksessa käytiin läpi muun muassa seuraavia asioita:

  • Joulunäytöksen järjestelyjä
  • Luistelukoulun pikkujoulujen järjestelyjä
  • Loppi-Icen järjestelyjä
  • Koronaohjeistuksia
  • Varusteasioita
  • Taloustilannetta

Jos sinulla on kehitysehdotuksia tai ideoita toimintaamme laita sähköpostia osoitteeseen muodostelmaluistelu@vg-62.fi tai vaikka nykäise hihasta suoraan jotakin muokkatiimiläistä. Meitä löytyy nyt lähes joka joukkueesta!

Tsemppiä joukkueille, valmentajille ja huollolle tuleviin kisoihin!

Luisteluterveisin, Muokkatiimi

Takaisin ylös