Yksinluistelukausi on hyvässä vauhdissa

Yksinluistelun kisakausi alkaa olla kuumimmillaan ja harjoitukset pyörivät normaalisti. Kilpailuja on nyt oikeastaan joka viikonloppu, monena viikonloppuna on jopa kahdet kisat. Lähes kaikissa sarjoissa kilpailevat luistelijat ovat päässeet avaamaan kisakauden. Järjestämme tintti- ja minicupin 12.12. Naantalissa. Kisassa noudatetaan valtakunnallisia koronaohjeita, joten seuraattehan tiedotusta kisojen lähestyessä. Kisoihin tarvitaan talkooporukkaa ja laitammekin jakoon lähiaikoina talkoolistan. Muistattehan talkoovelvoitteen, eli kaikista perheistä tulisi osallistua yhteisten tapahtumien talkootöihin. Järjestämme myös tammikuussa aluekisat, sinne tarvitaan myös apujoukkoja.

Kiitos kaikille vastuullisesta toiminnasta hallilla ja koronaohjeiden noudattamisesta. Noudattamalla hyvää käsihygieniaa mahdollistamme harrastustoiminnan jatkumisen turvallisesti vallitsevassa koronatilanteessa. Jäähallille on tullut käsidesipullot, muistetaan käyttää käsidesiä aina pullon ohi kulkiessamme. Muistakaa myös maskisuositus hallilla.

Joulunäytöstä ei valitettavasti tänä vuonna ole mahdollista järjestää aiempaan tapaan, mutta selvityksessä on livestriimauksen mahdollisuus. Näytös on mahdollisesti ma 14.12.

Terveisin, Yksinluistelutiimi

Takaisin ylös