Koronan vaikutus yksinluisteluun 1.12.2020

Koronan vaikutus yksinluisteluun 1.12.2020

VG-62 yksinluistelu seuraa koronatiedotteita päivittäin. Ohjeistukset voivat päivittyä muutamien päivien välein.

Taitoluisteluliitto on linjannut 27.11., että kaikki kilpailutoiminta keskeytetään tammikuun loppuun asti. https://www.stll.fi/2020/11/27/koronan-valtakunnalliset-vaikutukset-suomen-taitoluisteluliiton-toimintaan/

LoSuTa:ssa alueellisesti mietitään mahdollisuuksia toteuttaa keväällä mahdollisesti rajoitusten salliessa kilpailuja uudella aikataululla tai järjestämällä cup-kisojen sijaan aluemestaruuskilpailut myös tähtisarjoille. Näistä tulee tietoa alkuvuodesta, kun nähdään mihin suuntaan tautitilanne kehittyy.

VSSHP on tällä hetkellä koronan kiihtymisvaiheessa (1.12.2020 klo 16), mutta lähellä leviämisvaihetta.
VSSHP:n päivitettyjen ohjeiden mukaan (1.12. 2020  klo 12)  julkiset sisäliikuntatilat suljetaan 3. – 23.12. asti muuten kuin lasten ja nuorten (alle 20 v.) harrastustoiminnan osalta. Odotamme Naantalin kaupungin päivitettyjä ohjeita.

Tällä hetkellä harjoitustoiminta jatkuu hygieniaohjeita noudattaen.  Harjoituksiin tullaan vain terveenä! Harjoituksiin ei 27.11. päivitettyjen Naantalin kaupungin ohjeiden mukaan saa tulla yleisöä. Kehotamme noudattamaan ohjeita, jotta harjoitukset voisivat jatkua turvallisesti. Muistuttakaa myös kaikkia käsidesin käytöstä, hallilla on pulloja käden ulottuvilla.

Mikäli koronatilenne etenee ja asetetaan uusia rajoituksia ja harjoitustoiminta keskeytetään, pyritään rajoitusten laajuus huomioiden harjoitukset korvaamaan ulkona tapahtuvalla oheisharjoittelulla ja etätreeneillä. Mahdollisten keskeytysten vaikutuksesta maksuihin tiedotetaan mahdollisimman pian mahdollisten rajoitusten laajuuden selvittyä.

Turvallisia harjoituksia kaikille! Pidetään huolta itsestämme ja kavereistamme!

Yksinluistelutiimi

Takaisin ylös