Yksinluistelun koronapäivitys 11.12.2020

Harjoittelu jatkuu toistaiseksi normaalisti. Huomioikaa kuitenkin, että pukuhuoneissa vietettävä aika tulee minimoida ja turvavälit on muistettava kaikissa tilanteissa. Yleisöä ei oteta harjoituksiin. Maskin käyttöä hallilla edellytetään käytävillä ja pukutiloissa yli 15-vuotiailta ja myös tätä nuoremmille suositellaan maskin käyttöä, mikäli sen käyttö onnistuu asianmukaisesti hyvää käsihygieniaa noudattaen.

Yksinluistelutiimi on kokoontunut kuluneella viikolla ja laatinut varautumissuunnitelmaa epidemian etenemisen varalle. Mikäli tulisi tilanne, jossa hallit jouduttaisiin sulkemaan määräajaksi, jatkamme määräysten salliessa oheisharjoittelua ulkotiloissa ja lisäksi viikkoon tulee etätreenejä. Jos harjoittelun katkos kestää yli 3 viikkoa, siitä tullaan antamaan mahdollisuuksien mukaan hyvitystä kausimaksuihin. Muistutamme, että oheisharjoittelu ja jääharjoittelu ovat kausimaksussa saman arvoisia. Mikäli tulee eteen tilanne, jossa harjoitusrytmiä ja -määriä joudutaan muuttamaan, kokoontuu yksinluistelutiimi mahdollisimman pian arvioimaan tilannetta ja tiedotamme tämän jälkeen mahdolliset hyvitykset maksuihin.

Muistutamme kaikkia, että terveys on ehdottomasti etusijalla ja on tärkeää yhdessä kantaa vastuu ohjeiden noudattamisesta. Vain yhdessä toimien voimme auttaa epidemian taltuttamisessa. Treenataan vain terveenä!

Takaisin ylös