Yksinluistelun koronapäivitys 14.12.2020

Naantalin kaupunki on heikkenevässä koronavirustilanteessa päättänyt sulkea sisäliikuntatilat myös lasten ja nuorten harrastustoiminnan osalta ajalle 14.12. – 10.1., joten myös yksinluistelussa siirrytään pelkkään oheisharjoitteluun. Tällä hetkellä on edelleen sallittua harjoitella ulkona ja etäyhteyksillä.

Harjoituskalenterit päivittyvät mahdollisimman pian. Muistakaa seurata kalentereja tarkkaan, koska muutoksia voi tulla lyheylläkin varoitusajalla. Mikäli muutoksia tulee seuraavalle päivälle, siitä tulee ilmoitus myös whatsappilla. Kalentereihin on nyt merkitty etätreenejä, mutta osa niistä muuttuu sään salliessa lähiulkotreeneiksi. Yritämme myös järjestää rotaatiolaiteharjoituksia ulos.

Mikäli tiedät hyvän ulkoharjoituspaikan tai pystyt tarjoamaan esim. omalta pihalta mahdollisuuden katetulle riittävälle ulkotilalle harjoituksia varten, niin kerro pian Riitalle tai yksinluistelutiimille!

Terveisin: Yksinluistelutiimi

Takaisin ylös