Yksinluistelun koronatiedote 20.2.2021

Varsinais-Suomi on edelleen koronan leviämisvaiheessa ja varmasti kaikkien lähipiiristä alkaa jo löytyä sairastuneita tai altistuneita. Edelleen on tarpeellista noudattaa kaikkia hygieniaohjeita.
– Kipeänä ei tulla treeneihin
– Kädet pestään ja desinfioidaan
– Maskeja käytetään ohjeiden mukaan
– 2 m turvavälit pidetään kopeissa, jäällä ja oheisissa
– Kopeissa ei oleskella

Nämä ohjeet tarkoittavat arjessa siis sitä, että alkuverryttely pitää tehdä ulkona, koppiin mennään vaihtamaan vain vaatteet,  kädet pestään tai desinfioidaan sisälle tullessa, kaverin viereen ei pidä mennä kopissa katsomaan kännykästä juttuja, jäällä ei saa mennä laidoille jutustelemaan, kädet pestään tai desinfioidaan harkoista lähtiessä ja kotiin tullessa.

Alle 12-vuotiaiden harjoitusohjeisiin on tullut lievennyksiä, pienet saavat harjoitella myös lajeissa, joissa on lähikontaktia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että lähikontaktiin on syytä hakeutua muissa tilanteissa.

Olemme päättäneet tauottaa rotaatioyksityistunnit väliaikaisesti, koska tunneilla ei ole välttämättä mahdollista pitää koko harjoituksen aikaa 2 m turvaväliä. Infoamme, kun pääsemme taas jatkamaan näitä harjoituksia.

terveisin, Yksinluistelutiimi

Takaisin ylös