Yksinluistelun päävalmentajan terveiset

Hei,
Hyvää kauden aloitusta kaikille!

Olemme aloittaneet kauden perinteisesti Salorannassa. Meillä on ollut harjoituksissa hyvä ilmapiiri ja harjoitukset ovat lähteneet hienosti käyntiin.

Kisakausi on myös pyörähtänyt käyntiin syyskuun alussa SM-juniorien kutsukilpailulla EspooSkate-tapahtumassa. Espoossa seuraamme edusti hienosti SM-juniorimme Severi Varpio. Tulevana viikonloppuna (25.9 ja 26.9) loput ISU-sarjalaiset avaavat kisakautensa Hämeenlinnan HTL-Cupissa. Tsemppiä viikonlopun kisaajille! B- ja C-silmut pääsevät kisaamaan seuran järjestämissä kilpailuissa 23.10. Tinttien ja Minien osalta kilpailukausi avataan marraskuussa.

Tähti- ja improtapahtumat ovat pidettyjä ja mukavia. Jatkamme niitä tänä syksynä, ja niiden ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Kilparyhmille on pidetty puhtaallemenot syyskuun aikana.
K2C ryhmäläiset eli seuran Tintit-sarjan luistelijat ovat hyvässä vauhdissa uuden ohjelman harjoittelemisessa. Timantit ryhmäläisille on Impro- ja tähtitapahtumien lisäksi kauden aikana tarkoitus pitää ohjelmatapahtuma.

Käy tutustumassa tämän kauden valmennustiimiimme täällä: https://vg-62taitoluistelu.fi/yksinluistelu/valmentajat/. Jäävalmentajien vapaapäivät ovat keskiviikko ja perjantai. Puhelimitse minut tavoittaa parhaiten tiistaisin ja torstaisin klo 10-13.00 välisenä aikana. Löydät kaikkien valmentajien yhteystiedot valmentajat-sivulta. Ajankohtaista -sivulta löydät yksinluistelun pelisäännöt ja käytän nönohjeita harjoitteluun.

Mukavaa kauden alkua kaikille perheille. Hallilla nähdään!

Terveisin,
Riitta Bakker

Takaisin ylös