Tiedote 10.12.2021

Tervehdys veegeeläiset urheiluperheet!

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on päätöksen, joka koskee tilojen käyttöä ja yleisötilaisuuksia Varsinais-Suomessa. Päätös on voimassa 10.12. – 31.12.2021. Tämän perusteella VG-62:n hallitus on tehnyt päätöksen, että sisätiloissa tapahtuviin harjoitus-, ottelu- ja kilpailutapahtumiin edellytetään voimassa olevaa koronapassia kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä. Muina vaihtoehtoina olisivat olleet urheilija- ja yleisömäärän rajaaminen 20 henkilöön, harjoitteluryhmien rajaaminen 10 henkilön ryhmiin sekä katsomon sulkeminen kokonaan. Sisäliikuntatiloissa edellytetään lisäksi kasvomaskin käyttöä muulloin kuin urheilusuorituksen aikana kaikilta 9 vuotta täyttäneiltä.
Koronapassit tarkastetaan liikuntatiloihin siirryttäessä jaostojen valtuuttamien henkilöiden toimesta, joka voi olla esim. joukkueenjohtaja, valmentaja tai muu joukkueen toimihenkilö.
Koska koronapassien tarkastus edellyttää jonkun tai joidenkin ihmisten työpanosta, niin vähennämme näiden henkilöiden työkuormaa joulukiireiden alla: harjoitusten seuraaminen ei ole mahdollista 10. – 31.12.2021 pois lukien luistelukoulut (Hippo-luistelukoulut, jääkiekon luistelu- ja leijonakiekkokoulut, ringettekoulu). Luistelukoululaisten vanhemmilta tarkastetaan koronapassit ennen pukuhuoneeseen siirtymistä. Luistelukoululaisten ja muiden nuorimpien harrastajien osalta toivomme, että lapset puetaan mahdollisuuksien mukaan harjoitusvarusteisiin jo kotona.
Ottelu-, kilpailu- ja näytöstapahtumiin yleisö on tervetullutta, jolloin koronapassit tarkastetaan 16 vuotta täyttäneiltä. Tapahtumissa edellytetään kasvomaskin käyttöä.

Toiminnassa on hyvä edelleen muistaa seuraavat ohjeet:
– tule harjoituksiin vain terveenä!
– huolehdi hyvästä käsihygieniasta liikuntapaikalle tultaessa ja kotiin lähdettäessä.
– tiedota mahdollisesta COVID-19 -tartunnasta tai koronavirusinfektioon viittaavista oireista oman joukkueen tai ryhmän joukkueenjohtajaa ja vastuuvalmentajaa viipymättä.
– mikäli sinut määrätään karanteeniin, noudata sitä.

Kiitos yhteistyöstä!
Yhteistyöterveisin
VG-62 ry Hallitus

Takaisin ylös