Hae mukaan Sun City -perheeseen kaudelle 2024-2025!

Meillä VG-62 muodostelmaluistelussa jokainen saa loistaa! Meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä, olitpa sitten muodostelmasta haaveileva luistelijanalku, vankan muodostelmataustan omaava tai yksinluistelusta muodostelman pariin siirtyvä. Sun City -perheessä pääset luistelemaan sinulle sopivassa joukkueessa.

Valmennuksesta meillä vastaavat koulutetut muodostelma- ja yksinluisteluvalmentajat sekä ohjaajat. Valmennustiimiin kuuluu lajivalmentajien lisäksi tanssinopettaja, fysiikkavalmentajia ja fysioterapeutti. Naantalin upeiden puitteiden ansiosta olemme alueen edullisin seura.

Kyselethän sinulle sopivasta joukkueesta tai ryhmästä muodostelmaluistelun päävalmentajalta Essi Kivistöltä, essi.kivisto@vg-62.fi tai p. 040 757 0083. Tule rohkeasti mukaan joukkueen harjoituksiin kokeilemaan olisiko täällä sinun paikkasi!

Seuramme joukkueet kaudella 2024-2025 ovat

Sun City Stars – Kehitysryhmä

Sun City Sweets – Tulokkaat

Sun City Synchro – SM-noviisit

Sun City Swing – SM-juniorit

Sun City Sound – Kansalliset juniorit

Sun City Souls – Kansalliset seniorit

Sun City Shake – Masters

Tutustu joukkueisiimme www.vg-62taitoluistelu.fi/joukkueet ja ota joukkueiden omat somekanavat seurantaan.

Lisätietoja hausta joukkueisiin: https://vg-62taitoluistelu.fi/muodostelmaluistelu/testijaat/

Noudatamme Suomen Taitoluisteluliiton pelisääntöjä joukkueiden siirtoajoista: https://www.stll.fi/luistelijalle/pelisaannot-joukkueiden-siirtoajoista/

Takaisin ylös