Muokkatiimin syyskuun kuulumisia

Kausi etenee kovaa vauhtia ja SM-joukkueiden PreSeason 2019 on jo viikon kuluttua. Tsemppiä Synchrot ja Swingit PreSeasoniin Helsinkiin!

Muokkatiimii on syyskuussa jatkanut työskentelyä muun muassa seuraavien asioiden parissa.

Muokkagaala

Muokkagaala luistellaan sunnuntaina 27.10.2019 klo 14 – 15 Gatorade Centerillä. Ovet aukeavat klo 13.30 ja kulku tapahtumaan on huolto-ovien kautta. Tulkaa sankoin joukoin mukaan kannustamaan luistelijoita! Aina yhtä jännittävää nähdä kauden ohjelmat ensimmäistä kertaa!

Muokkagaalan jälkeen joukkueista otetaan valokuvat nettisivuille. Tästä tarkempaa tietoa lähempänä ajankohtaa.

Sun City Fans

Sun City Fans kävi esittelemässä muokkatiimille suunnitelmiaan ja emme malta odottaa, että näemme keltamustat kannustusjoukot äänessä kisoissa. Sun City Fans löytyy nyt myös Facebookista ja Instasta. Kannattaa laittaa seurantaan!

Kuulette lisää Sun City Fans- toiminnasta viimeistään muokkagaalassa.

Täydennystä valmennustiimiin

Minoreiden, SM-noviisien ja SM-juniorien uutena balettivalmentajana on aloittanut Oleg Ostan. Lue lisää Olegista nettisivuilta. Toivotamme Olegin tervetulleeksi mukaan muokan valmennustiimiin!

Vanhempainillat

Syksyn vanhempainillat on pidetty ja muokkatiimin puolesta kävimme niissä läpi täsmennetyt kulupotti- ja talkookäytänteet, uudistuneet nettisivut sekä kerroimme Loppi-Ice kisatiimin kokoamisesta. Mikäli näistä jäi vielä kysyttävää, niin olethan yhteydessä muokkavastaavaan (heidik.suuronen@gmail.com).

Jaoston puheenjohtaja ja jaoston toiminta kaudella 2019-2020

Olemme saaneet kysymyksiä taitoluistelujaoston puheenjohtajuuteen liittyen. Tällä kaudella muodostelma- ja yksinluistelutiimien vetäjät toimivat omien lajiensa puheenjohtajina eli yhteistä puheenjohtajaa ei ole. Muodostelman puheenjohtajana toimii Heidi Suuronen ja yksinluistelun puheenjohtajana Hanna Rantasalo. Molemmat tiimit hoitavat omien lajiensa käytännön asioita, mutta yhteisiin palavereihin kokoonnumme noin 4 kertaa vuodessa ja keskitymme niissä muun muassa lajien välisen yhteistyön kehittämiseen, luistelukoulutoiminnan kehittämiseen ja yhteisten tapahtumien organisoimiseen.

Muokkatiimin syyskuun kokous

Muokkatiimin syyskuun kokous pidettiin maanantaina 9.9.2019. Kokouksessa käytiin läpi muun muassa seuraavia asioita:

 • Sun City Fans esitteli suunnitelmiaan
 • Syksyn tapahtumien järjestelyjä
 • Muokkagaala sunnuntaina 27.10 GC:llä
 • Joululuistelu maanantaina 16.12.2019
 • Loppi-Ice 2020 kisajärjestelyjä
  • Kaikki ovat tervetulleita mukaan kisatiimiin järjestämään jälleen kerran upeita kisoja luistelijoille. Toimitamme tarkempaa tietoa kisatiimin talkootehtävistä lähipäivinä muokkapostin kautta. Jos olet kiinnostunut tehtävistä, niin voit ottaa yhteyttä Mervi Suomiseen (suominme@gmail.com).
 • Oheistilojen hankkiminen
 • Käynnissä olevien hallinnollisten kehitystoimenpiteiden status
 • Hoika jäsenrekisterin käyttöönotto
 • Sponsorointi
 • Hallitus esitteli työstämäänsä VG:n esittelymateriaalia, jota voimme jatkossa hyödyntää esimerkiksi sponsorien hankinnassa. Tällä kaudella tavoitteena olisi myös kehittää sponsorointia / sponsorien hankintaa ensi kaudelle. Mikäli sinulla on ideoita sponsorointiin ja sen kehittämiseen liittyen, niin olethan yhteydessä muokkavastaavaan (heidik.suuronen@gmail.com). Kaikki ideat otetaan mielellään vastaan!

Tehdään yhdessä kaudesta onnistunut!

Aurinkoisin syyterveisin,

Muokkatiimi

Takaisin ylös