Sun City Stars – Pikkutulokkaat ja Sun City Sequins – Tulokkaat

Sun City Stars – Pikkutulokkaat ja Sun City Sequins – Tulokkaat

Sun City Stars

Sun City Stars eli pikkutulokkaat” on muodostelmaluistelusta kiinnostuneiden ensimmäinen oma joukkue! Joukkue harjoittelee maltillisesti kahtena päivänä viikossa jäällä ja maalla. Joukkue esiintyy seuran tapahtumissa ja voi osallistua luistelijoiden halukkuuden mukaan pieniin kutsukilpailuihin lähialueella. Pakko ei kuitenkaan ole kilpailla.

Mukaan voivat tulla n. 5-9-vuotiaat lajista kiinnostuneet tytöt ja pojat.

HARJOITUSAJAT KAUDELLA 2021-2022:

  • ke 16.00-17.15 jää Aurinkoareena
  • la 11.45-13.00 jää Kuparivuorihalli ja oheisharjoitus ennen jäätä 10.45-11.45

Vakioajat alkavat viikolla 38, sitä ennen harjoitusajat hieman vaihtelevat, päivät pyritään pitämään samoina. Joukkueelle on oma harjoituskalenteri googlessa, pääset siihen tästä. Kalenterin saa lisättyä omiin kalentereihin painamalla oikean alakulman plus-merkkiä.

Kausimaksu 21-22 (elo-maaliskuu) on 525e, joka laskutetaan seitsemässä 75e erässä. Kausimaksu sisältää 2,5h jäätä ja 1h oheisia viikossa.

Esiintymisasut tulevat seuralta lainaan, joten joukkue on myös kustannusten puolesta lajia kokeilemaan haluaville hieman huokeampi vaihtoehto. Luistelija saa myös seuralta lainaan harjoitushelman.

Mikäli lapsesi haluaisi luistella useammin kuin kaksi kertaa viikossa niin lisäharjoittelumahdollisuus on muodostelman tekniikkatunnilla perjantaisin 14.30-15.30. Tekniikkatunnin hinta on 180e syys-maaliskuu (tai 9e/kerta). Tekniikkatunnit alkavat viikolla 38. Lisäharjoittelumahdollisuutta myös yksinluisteluryhmässä selvitellään parhaillaan.

Ilmoittautumiset uuteen pikkutulokas-joukkueeseen ja lisätietoja muodostelmaluistelun päävalmentajalta Essi Kivistöltä (essi.kivisto@vg-62.fi tai 040-7570083).

Sun City Sequins

Joukkueen nimi: Sun City Sequins

Sarja: Tulokkaat

Kauden 2020-2021 teema:

Sun City Sequins on seuran nuorin kilpaileva joukkue. Joukkueessa luistelee iloisia ja ahkeria 7-9 -vuotiaita luistelijoita. Joukkue harjoittelee jäällä kolme kertaa viikossa. Harjoitusohjelmaan kuuluu jääharjoittelun lisäksi lajioheisia, tanssia ja akrobatiaa. Tavoitteena on kuvioiden opettelun lisäksi kehittää perusluistelua ja yksilötaitoja. Tärkeää on myös luistelun ilo, sekä into oppia uutta kivassa joukkueessa.

Luistelijat: Mila Halonen, Ana Jurkute, Elli Malmgren, Armi Mäenpää,  Elina Niemi, Ansa Niinilammi, Sara Nurmio, Anni Pietilä,  Evelyn Saarinen, Fanni Vesamo

Keski-ikä:

Valmentajat: Essi Kivistö, Ida Kiiveri, Noora Kunnas, Fanni Peltola

Huoltotiimi:

Harkkakalenteri

Joukkuettamme tukemassa:

Sun City Sequins 2020-2021: 

Sun City Sequins 2019-2020: 

 

 

Katso muut Joukkueet
Takaisin ylös