Ajankohtaista

Syyskuun sähkäri sisältää tärkeitä päivämääriä ja paljon muuta mielenkiintoista tietoa niin luistelijoille, seuratoimijoille kuin valmentajillekin. Kaikki sähkärit löytyvät taitoluisteluliiton sivuilta. Tässä suora linkki syyskuun sähkäriin.

Lue lisää

Vappu Alho

5.10.2019

Vappu Alho Syntymävuosi: 2012 Kilpailusarja kaudella 2019- 2020: Pikku-Tintit Aloittanut luistelun (ikä): 5-vuotiaana Kivointa luistelussa: Kilpailut Lempielementti: Li’ut Kilpailusaavutukset:

Lue lisää

Sähkäri sisältää paljon kiinnostavaa tietoa niin luistelijoille, seuratoimijoille kuin valmentajillekin. Kannattaa käydä siis lukemassa. Sähkäri löytyy taitoluisteluliiton sivuilta, mutta tässä vielä suora linkki sähkäriin.

Lue lisää

Luistelut on nyt aloitettu Kuparivuorenmäellä. Harjoituskalenterit täyttyvät aktiivisesti ja hallilla näkyy iloisia kasvoja! Kauden Hippo-luistelukoulu starttaa 16.9.! Toivotamme tervetulleeksi kaikki uudet luistelijat! Lisää luistelukoulusta voi lukea täältä: https://vg-62taitoluistelu.fi/luistelukoulu/ Naantalin alueen päiväkotien kanssa olemme myös juuri lyömässä lukkoon jo perinteeksi muodostuneet Päiväkotiluistelun ajankohdat! VG-62 Taitoluistelu haluaa näin osaltaan olla tukemassa pienimpienkin lasten mahdollistuutta tutustua kotikaupungin tarjoamiin

Lue lisää

 

 

 

Takaisin ylös