Ajankohtaista

Ensimmäiset harjoitukset ovat la 14.9. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin klo 16.15-17.15 Aurinkoareenalla ja lauantaisin klo 11.45-12.45 Kuparivuorihallissa. Voit valita haluatko käydä kerran vai kaksi viikossa. Oheisharjoitukset järjestetään jäiden yhteydessä ja niistä tiedotetaan, kun tilat ovat selvinneet. Hinta on 1x vko 150e ja 2x vko 300e. Hintaan kuuluvat jää- ja oheisharjoitukset sekä vakuutuksellinen luistelukoululisenssi.

Lue lisää

Luistelijoilla syyskausi on pyörähtänyt jo reippaasti käyntiin ja kesän jälkeen muokkatiimikin on jo kokoontunut ja lähtenyt viemään eteenpäin uuden kauden asioita. Muokkatiimiin on pyritty saamaan edustus jokaisesta joukkueesta. Muutamasta joukkueesta edustus vielä puuttuu, mutta näiltäkin osin toivotaan, että muokkatiimi täydentyy syksyn aikana. Muokkatiimin kokoonpano kaudella 2019-2020: Heidi Suuronen, tiimin vetäjä + rahastonhoito (Synchro & Sweets)

Lue lisää

Muodostelmaluistelu on lajina monipuolinen, vaativa ja näyttävä. Joukkueessa luistelu tuo taito-luisteluun oman mausteensa ja haasteensa. Muodostelmajoukkueita on jo pienille luistelijoille, mutta joukkuelajin voi löytää vanhemmallakin iällä. Ida Kiiveri siirtyi yksinluistelusta muodos-telmaluisteluun. Alla Idan tarina. Päädyin muodostelmaluisteluun omasta tahdosta, mutta osittain myös vahingossa. Halusin saa-da jatkumoa omalle luistelu-uralle, sillä yksilöpuolella ei pysty jatkamaan iäisyyksiä lajin parissa.

Lue lisää
Takaisin ylös