Ajankohtaista

VG-62 Taitoluistelu järjestää Tunnetta ja tulkintaa -treenipäivän ja improvisaatiotapahtuman Naantalissa su 1.3.2020 klo 14-19. Tunnetta ja tulkintaa -treenipäivä sisältää elämyksellisen tanssitunnin tanssinopettaja Jutta Järvisen kanssa ja improvisaatiotapahtuman eri-ikäisille luistelijoille. TANSSITUNTI Tanssinopettaja Jutta Järvinen toteuttaa luistelijoille elämyksellinen, innostavan ja luovan tanssitunnin (kaksi ryhmää: klo 14-15 ja klo 15-16). Osallistujat pääsevät musiikin, tanssin ja mielikuvien kautta eläytymään

Lue lisää

Varsinais-Suomen Urheilugaalassa on 1.2.2020 valittu VG-62:n  Sallianna Özturk Varsinais-Suomen parhaaksi taitoluistelijaksi. 2019 Valinnan teki Turun urheilutoimittajien kerho. Sallianna on luistellut VG-62:ssa usean vuoden ajan. Hänen parhain saavutuksensa on Suomen SM-junioireiden mestaruus vuonna 2016. Lue lisää Salliannasta tästä.

Lue lisää

VG-62 taitoluistelu järjestää Naantalin Aurinkoareenalla la 16.11.2019 klo 9.00-16.15 yksinluistelun Tintti- ja Minicupkilpailut. VG-62:n taitoluistelu kutsuu STLL:n jäsenseurojen rekisteröityjä ja kilpailupassin tai vakuutuksettoman  kilpailupassin lunastaneita luistelijoita Naantalin jäähallissa (Kuparivuorentie 1, Naantali) pidettävään tintti- ja minicupkilpailuun. Virallinen kilpailuvahvistus Kilpailuvahvistus 16.11.2019 kilpailuihin FINAL Luistelujärjestys Luistelujärjestys ja aikataulu Tintti- ja Minicup 16.11.2019 Lounas kisapäivänä Kilpailujen aikana kahvila Ylänurkassa

Lue lisää

Gliss Extra 2019

21.10.2019

Tallinnassa luisteltiin 18.-20.10.2019 jo perinteeksi muodostunut Gliss Extra -luistelukilpailu. Tämän myötä moni VG 62:n taitoluistelija aloitti kilpailukauden ulkomailla. Osalle Tallinnan kilpailu oli myös ihka ensimmäinen ulkomaan kisamatka. Matkasta mukaan saatiin arvokasta kisakokemusta sekä mukavia yhdessäolon ja onnistumisen hetkiä. Kiitos mukana olleelle Riitta-valmentajalle ja luistelijoiden tukijoukoille. http://tvuk.eu/gliss-extra/ Tässä tunnelmia onnistuneesta kisamatkasta.

Lue lisää

Eeva Heikkilä on aloittanut valmennustyön seuramme yksinluistelijoiden parissa! Eeva on yksinluisteluvalmentaja ja myös tuomari. Lämpimästi tervetuloa tiimiin,  Eeva!

Lue lisää

Sallianna Özturk valittu Varsinais-Suomen parhaaksi taitoluistelijaksi 2019

Varsinais-Suomen Urheilugaalassa on 1.2.2020 valittu VG-62:n  Sallianna Özturk Varsinais-Suomen parhaaksi taitoluistelijaksi. Valinnan teki Turun urheilutoimittajien kerho.

Sallianna on luistellut VG-62:ssa usean vuoden ajan. Hänen parhain saavutuksensa on Suomen SM-junioireiden mestaruus vuonna 2016.

Lue lisää Salliannasta tästä.

***

GLISS EXTRA 2019 luistelukilpailu Tallinnassa aloitti kilpailukauden ulkomailla ja oli myös monelle VG-62 luistelijalle ensimmäinen ulkomaan kisamatka. Matkasta mukaan saatiin arvokasta kisakokemusta sekä mukavia yhdessäolon ja onnistumisen hetkiä.

Kiitos mukana olleelle Riitta valmentajalle ja luistelijoiden tukijoukoille.

Tässä tunnelmia onnistuneesta kisamatkasta.

http://tvuk.eu/gliss-extra/

 

 

Takaisin ylös